Emalio dirbtuvės bibliotekoje

Liepos 20-22 d. Viešojoje bibliotekoje rengiamos emalio kūrybinės dirbtuvės, skirtos įvairaus amžiaus žmonėms, norintiems mokytis, tyrinėti ir pažinti emalio meną bei technikas. Dirbtuvių metu susipažinsime su juvelyrikos dekoravimo priemone – emaliavimu, įgysime praktikos dirbant įvairiomis emaliavimo technikomis bei sukursime emalio meno kūrinį (juvelyriniame ir mažosios formos masteliuose). 
Taigi, pažadame Jums – naudingų teorinių žinių, įdomių praktinių užsiėmimų, galiausiai, išlavėjusius emalio įgūdžius ir pažadintą polėkį kūrybai. Dirbtuves ves Vilniaus dailės akademijos Telšių fakulteto docentė, juvelyrė Beata Zdramytė.


Taigi, kviečiame ir laukiame susidomėjusių. Ir, kas ne mažiau svarbu, nusiteikusių intensyviam (ir tikrai laaabai įdomiam) trijų dienų pasibuvimui. Nusiteikusių neskubėti ir mėgautis...

Pradėsime kasdien 10 val. ir baigsime - popiet (kaip mums norėsis - truksime apie 4 val.) 


Suprantama, vietų skaičius dirbtuvėse ribotas. Tad labiausiai pasiseks suskubusiems užsiregistruoti pirmiems.

Registracija ir išsamesnė informacija apie kūrybines dirbtuves – Šis elektroninio pašto adresas yra apausogtas nuo spambots. Peržiūrėjimui reikia įjungti JavaScript. (registruojantis parašykite savo vardą, pavardę, el. pašto adresą ir telefono numerį).


Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Plungės rajono savivaldybės administracija.

LKT logo  savivaldybės logo