PAGALIAU SULAUKĖME PIRMOJO TARPTAUTINIO SAVANORIO NIKOLAI!

Susipažinkite:
“Labas, mano vardas Nikolai. Esu iš šiaurinės Italijos dalies, bet nesu tikras italas. Taip yra todėl, kad esu kilęs iš Pietų Tirolio apylinkių. Čia gyvename vokiškoje bendruomenėje apsupti Alpių ir viduržiemio kultūros. Pietų Tirolyje gausu gamtos ir kultūrinio paveldo, čia stūkso aukščiausios Alpių kalnyno viršukalnės apraizgytos slidinėjimo maršrutais, pėsčiųjų ir dviračių trasomis. Mes garsėjame UNESCO gamtos paveldo objektu – Dolomitais, tačiau taip pat galime nustebinti savo kultūra, kuri siekia Keltų laikotarpio ištakas.

Man 19 metų . Baigęs mokyklą iškart žinojau, kad noriu prisijungti prie Europos solidarumo korpuso, kurio vienas iš tikslų yra suteikti galimybę jauniems žmonėms savanoriauti Europos švietimo ir kultūros įstaigose. Jose galime įgyti neformalaus mokymosi patirties, įgauti praktikos srityse, kuriose reikalingas atsidavimas savo darbui ir tuo pačiu susipažinti su skirtingomis kultūromis ir idėjomis.
Apsvarstęs daugybę projektų ir šalių, džiaugiuosi galėdamas prisijungti prie Plungės viešosios bibliotekos komandos Lietuvoje.
Turiu pomėgių, kuriais norėčiau pasidalinti su kitais jaunuoliais, pavyzdžiui, savo aistra ir atsidavimu grafiti ir apskritai menui. Man patinka lankytis muziejuose, žiūrėti filmus, domiuosi filosofija. Džiaugiuosi, kad artimiausius 10 mėnesių turėsiu galimybę save realizuoti įkvepiančioje bibliotekoje ir prisidėti prie jos veiklų įgyvendinimo”.

Rugsėjo mėnesį dar laukiame iš Vokietijos atvyksiančios Veros.