Kūrybinis vakaras bibliotekoje

2019 m. vasario 13 d. 17.30 val. Plungės viešoji biblioteka (Parko g. 7) kvietė į kūrybinį vakarą su menininke Dalia Gud.

Šventojo Valentino išvakarėse autorė pristatė fotografijų parodą „Žvilgsnis be kampų“ iš ciklo ,,Pozuoja gamta”. Visose fotografijose pozuoja Gamta ir jaučiamas pagarbus autorės prisilietimas smalsiu ir tyrinėjančiu žvilgsniu prie mus supančio Pasaulio. Savo fotografijomis ji neslepia, kad gėrisi šiuo natūraliu Grožiu. Šv. Valentino išvakarėse autorė kvietė jaukaus pokalbio apie Meilę, paskanauti žolelių arbatų,pasmaližauti, pajuokauti, pažaisti ir gerai praleisti LAIKĄ KARTU. Dalia Gud – aktyvi, atkakli, moderni menininkė, pasaulietiška moteris, tikra grynakraujė žemaitė. Yra įvairiausių projektų, tapybos ir fotografijos plenerų, visuomeninių renginių dalyvė ir organizatorė, gamtininkė, sodininkė, žygių dalyvė, rašo eiles, kuria tekstus dainoms, pradėjo savo pirmąją knygą, kuria scenarijus renginiams, vaidinimams. Šiems, 2019 metams, sukūrė ir pristato autorinėmis fotografijomis iliustruotą stalo kalendorių, kuriame pozuoja jos auginamos Rožės ir geram rytui nuteikia motyvuojančios mintys ir spalvos.
,,Taip, taip - aš vis dar skubu, lekiu, einu, šoku, tapau, fotografuoju...ir..ir..:) Ir vis bandau DAUG spėti ir džiaugtis Gyvenimu! Pasidalinkime geromis emocijomis ir šypsenomis. Švento Valentino išvakarėse pasidžiaugėme bendravimu ir dėmesiu vienas kitam.“ Dalia Gud.