Apsilankėme Plungės krizių centre

Balandžio 3 d. Plungės viešosios bibliotekos darbuotojai - Vartotojų aptarnavimo skyriaus vedėja Genovaitė Matevičiūtė, vyresnioji bibliotekininkė Valentina Žukauskaitė bei bibliotekos dailininkė-fotografė ir Plungės žaliųjų klubo vadovė Kristina Paulauskaitė lankėsi Plungės krizių centre. Biblioteka, vykdydama metų pradžioje paskelbtas akcijas „Plungės viešojoje bibliotekoje daugiausiai skaitanti Plungės miesto gatvė“ ir „Plungės viešojoje bibliotekoje daugiausiai skaitanti Plungės miesto mokykla“, nepamiršo ir Plungės krizių centro - čia taip pat yra skaitančių žmonių.

Dalijamės tuo, ką turime: Krizių centrui nuvežėme plungiškių bibliotekai padovanotų knygų, taip pat penkiems Centro gyventojams dovanojome skaitytojų pažymėjimus.


Tikimės, kad ši maža smulkmena, leidžianti žmogui oriai ateiti į biblioteką, gali suteikti džiaugsmo, skaitant naujausias knygas ir visą bibliotekos gaunamą spaudą.


Kristina Paulauskaitė į Plungės krizių centrą važiavo turėdama kitokį tikslą. Ji direktoriui Gintarui Armaliui ir Centro gyventojams norėjo padėkoti už gražų bendradarbiavimą: Plungės krizių centras jau trečius metus daro ir Plungės žaliųjų klubui dovanoja inkilus varnėnams. Šiemet Centro vyrai buvo ypač dosnūs - padovanojo net 12 inkilų, kurių dalis bus iškelta prie Plungės viešosios bibliotekos.