"Plungės Išmanusis Parkas" - valdo! :)

Informacinės visuomenės plėtros komitetas prie Susisiekimo ministerijos kartu su Ryšių reguliavimo tarnyba kasmet organizuoja konkursą „Naujasis knygnešys“.
Konkurso tikslas – atrasti originalius, inovatyvius, pažangius ir reikšmingus Lietuvoje sukurtus skaitmeninio turinio sprendimus, kurie įgyja teisę vadintis Lietuvos skaitmeniniais „naujaisiais knygnešiais“ ir yra nominuojami atstovauti Lietuvai Jungtinių Tautų globojamame konkurse „Pasaulio viršūnių apdovanojimai“.
Šiemet konkurso finalui „Kultūros ir turizmo“ kategorijoje, kartu su projektu „Užmirštasis Vilnius“ (Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių biblioteka ir UAB „Hnit-Baltic“) ir „Gatvių susitikimai“ (M. Vaicenavičienė, A. Ulytė, Ž.Miežytė) ekspertų komisijos buvo atrinktas ir Plungės viešosios bibliotekos projektas „Plungės išmanusis parkas“.
Kategorijos nugalėtojais tapo „Užmirštasis Vilnius“. Nuoširdžiai sveikiname vilniškius ir džiaugiamės Plungės bibliotekos laimėtu prizu – už sėkmingiausią finalinių projektų pristatymą!