Vaidos Šetkauskės fotografijų paroda „Laukiu...”

Balandžio 9 d. Plungės viešojoje bibliotekoje laikrodinėje atidaryta pirmoji asmeninė Vaidos Šetkauskės (Klaipėda) fotografijų paroda „Laukiu...”  Projektą, kurio vienas prizų buvo ekspozicinė erdvė parodai Plungės viešojoje bibliotekoje laimėjo klaipėdietė Vaida Šetkauskė. Projektą pristatė Plungės ir Rietavo fotoklubo „Žybt“ narė, viena organizatorių, Girmantė Zavadzkytė.

„Rimtai fotografuoti pradėjau 2013 m. Pradžia buvo projektas 365 - visus metus kiekvieną   dieną fotografavau ir kėliau po vieną nuotrauką viešoje erdvėje. Praėjau kantrybės, kūrybiškumo, disciplinos sau, ir be abejo, fotografijos žinių mokyklą... ir atradau save fotografijoje. Neapsiribojau vien tik šiuo projektu, netrukus įvykdžiau ir projektą 52 - nuotrauka kas savaitę visus metus.
Aktyviai dalyvauju visuomeninėje veikloje, keletas mano darbų buvo eksponuojami parodose.
Mėgaujuosi tuo, ką darau ir be galo džiaugiuosi, kai matau laimingas žmonių akis. Tai mane įkvepia ir pakrauna!
Šia paroda noriu parodyti, tai kuo gyvename, laukimu. Laukiame mylimų žmonių, laukiame gimstančių vaikų, laukiame, kol jie užaugs, kol aplankys, kol atsėlins senatvė... Tegul kiekvienas randa savo laukimo emociją.
Visi ieškome, kol sulauksime laimės, ieškome kelių į ją, tačiau ne laimė, o pats kelias yra laimė. Tuo vadovaujuosi ir visiems linkiu to tikėjimo sulaukti!
Esu kilusi iš Jurbarko ir jau dešimtmetį  gyvenu Klaipėdoje“. Vaida Šetkauskė