Gegrėnų bibliotekai - 65

Šį savaitgalį, minėdama savo veiklos 65-ąsias metines, biblioteka visus pakvietė į padėkos popietę.
Gražiais žodžiais apie biblioteką, knygą, skaitymą ir skaitytoją, renginį pradėjo merginos. Renginį tęsusi bibliotekininkė kalbėjo, kad bibliotekai 65 –eri ne toks jau ir mažas metų skaičius, todėl, kad kiekvieni iš jų buvo paženklinti vienokių ar kitokių įvykių gausumu, vykusių renginių ir susitikimų įvairove, parodų pristatymais, edukaciniais užsiėmimais, žaidimais ir šventėmis. Aišku, per tuos metus neapsieita ir be skirtingų istorinio laikmečio reikalavimų ir nurodymų, bei darbuotojų kaitos. Visa tai ir yra bibliotekos istorija, kurios šventės metu buvo nutarta plačiai nepristatinėti...
Jos metu bibliotekininkė padėkojo savo bibliotekos skaitytojams, renginių lankytojams, pagalbininkams ir visiems, kurie neabejingi knygai ir bibliotekai. Kaip padėkos akcentas visiems susirinkusiems buvo dovanojamas Šateikių KC Aleksandravo skyriaus mėgėjų teatro ,,Rišolis'' spektaklis.
Simbolinėmis padėkos dovanėlėmis buvo padėkota bibliotekos bičiuliams - rėmėjams, kurie eilę metų savo gyventojų pajamų mokesčio dalį skiria bibliotekai.
Sveikinimo žodžius bibliotekai skyrė ir renginyje dalyvavę svečiai: Žemaičių Kalvarijos seniūnijos seniūnė Dovilė Brasaitė, Gegrėnų bendruomenės pirmininkas Donatas Kaktys, taip pat mūsų kraštietis Andriejus Stančikas.
Renginio metu buvo rodomos skaidrės iš bibliotekos 60-mečio jubiliejaus, o bibliotekoje eksponuojama fotonuotraukų paroda - ,,Akimirkos iš mūsų gyvenimo''.
Po spektaklio visi buvo pakviesti pabendrauti prie kavos ar arbatos puodelio ir paragauti jubiliejinio bibliotekos torto.