Susitikimas su Kristijonu Kaikariu Plateliuose

Rugpjūčio 21 d. Plateliuose vyko malonus susitikimas su įdomiu, daug pasiekusiu, žymiu, bet tuo pačiu labai paprastu ir šiltu žmogumi Kristijonu Kaikariu.
Tai kupina skirtingų patirčių asmenybė. Dar būdamas studentas ir besimokydamas medicinos tapo Formulės 1 TV transliacijų komentatoriumi, dirbo žurnalistu, leido žurnalą automobilių mėgėjams, daug metų buvo „Microsoft Lietuva“ generaliniu direktoriumi, vadovavo avialinijoms „Small Planet Airlines“, gyveno Tailande, Vietname, Kazachstane. Išgyveno ir pakilimus, ir bankrotą. Visur drąsiai žengė ir priėmė gyvenimo iššūkius. Tad susitikime su plateliškiais turėjo kuo pasidalinti ir ką papasakoti.

Maža to... Kristijonas išleido trilerį, knygą „Nėra vietos dviem“ - kupiną kvapą gniaužiančių nuotykių, mistikos ir fantastikos elementų. Pakeliui ir dar viena knyga apie virusą...jos ištrauką rašytojas paskaitė ir susirinkusiems. Plateliškiai taip pat gali savimi didžiuotis... Jie ne tik turėjo galimybę pasiklausyti ir pabendrauti, jie drąsiai priėmė iššūkį saugoti save ir kitus - per visą susitikimą nenusiėmė kaukių.
Po renginio Kristijonas su dukra gavo dovanų, kvietimą apsilankyti pas bitininką, Platelių bibliotekos rėmėją, D. Abrutį. Pasiklausęs apie bičių gyvenimo ypatumus, išragavęs medaus įvairovę, Kristijonas pažadėjo grįžti į Platelius dar ne kartą ir pristatyti savo naujai rašomas knygas. Lauksime!
Platelių miestelio bibliotekininkė A. Vilienė